Kolostori termékek vására és a magyar világörökségek utcája augusztus 19-20-án Pannonhalmán!
Nézzék meg a Bencés Főapátság látnivalóit, vegyenek részt az orgonahangversenyen és előtte, vagy utána látogassák meg a vásárt a gyógynövénykertben.


Ennek keretében augusztus 20-án két kóstolót tarthatunk: 11:30-kor és 16:30-kor. A kóstolók helyszíne az Apátsági Pincészet kóstolóterme.

Előzetes egyéni, vagy csoportos jelentkezést már most felveszünk. A helyszínen csak a kóstolóterem szabad helyeire tudunk elfogadni jelentkezést. Csoportok részére esetleg egyéb időpontban is van lehetőség a kóstolásra. A klasszikus tokaji borsorunkat mutatjuk be, száraz birtokbortól 6 puttonyos tokaji aszúig. Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján bármilyen borsort összeállítunk (pl. száraz borsor: csak száraz borok különböző évjáratokból - borok fejlődése, érlelődése, stb.)


Jelentkezés a pincészet e-mail címén: info@szentbenedekpinceszet.hu
vagy a +3630 9936 954 telefonszámon.
A kóstolási helyszínért külön köszönet az Apátsági Pincészetnek!

Borban legyőztük a világot
Tizenegy párosításból nyolcban magyar borok győzték le a világ legnevesebb termelőitől válogatott tételeket a VinCE Budapest 2012 borrendezvényre meghirdetett vakkóstoláson, amelynek nemzetközi bíráló bizottságában Steven Spurrier, a legendás 1976-os Paris Wine Tasting szervezője is részt vett.
Borjour Magnum
A rendezvényen a Szent Benedek Pincészet borai nagy sikert arattak. Köszönjük vendégeinknek a részvételt és a jó hangulatot!
Borjour bormagazin - rádió műsor
A Borjour bormagazin rádió műsor vendége volt Dr. Farkas Géza.
Borjour Klasszik - győzelem!
A január 13-i Borjour Klasszik borbemutatón a Szent Benedek Pincészet lett az est pincészete, és a Szent Tamás Furmint 2008. borunk a legjobb bor! Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott!