2012. február. 09.
001

A Borjour bormagazin rádió műsor vendége volt Dr. Farkas Géza a Szent Benedek Pincészet tulajdonosa a Radio Q 99.5 adón januárban, ahol Megyeri Sára és Nagy Sebestyén műsorvezetőkkel együtt kóstolták a Hárslevelű (2009. száraz) és a Furmint Szent Tamás dűlő (2008. száraz) borainkat! A beszélgetés olyan jól sikerült, hogy a Remete (2006. késői szüretelésű) borra már nem is maradt idő. Sárának és Sebestyénnek köszönjük a remek hangulatot!

A rádió műsor felvételről a kezdőoldalunkon található linken meghallgatható!

Borban legyőztük a világot
Tizenegy párosításból nyolcban magyar borok győzték le a világ legnevesebb termelőitől válogatott tételeket a VinCE Budapest 2012 borrendezvényre meghirdetett vakkóstoláson, amelynek nemzetközi bíráló bizottságában Steven Spurrier, a legendás 1976-os Paris Wine Tasting szervezője is részt vett.
Borjour Magnum
A rendezvényen a Szent Benedek Pincészet borai nagy sikert arattak. Köszönjük vendégeinknek a részvételt és a jó hangulatot!
Borjour bormagazin - rádió műsor
A Borjour bormagazin rádió műsor vendége volt Dr. Farkas Géza.
Borjour Klasszik - győzelem!
A január 13-i Borjour Klasszik borbemutatón a Szent Benedek Pincészet lett az est pincészete, és a Szent Tamás Furmint 2008. borunk a legjobb bor! Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott!